PDF ke PowerPoint Converter
Dengan sempurna menukar ke PowerPoint dari fail pdf
us dk nl ru it se de es in my fr

PDF ke PowerPoint Converter

Banyak yang telah dibuat PDF ini profesional untuk program PowerPoint adalah untuk selesai menukar pdf kepada powerpoint / file ppt, lebih-lebih lagi, ini PDF kepada perisian PowerPoint menewaskan lebih talian PDF PowerPoint Converters untuk kualiti output yang stabil dan kelajuan penukaran yang lebih pantas.


Free download PDF ke PowerPoint Converter untuk menukar pdf kepada hak ppt sekarang.

  • Convert PDF ke PowerPoint
  • PDF ke PPT
($59.95)
7.03MB

 

PDF untuk PowerPoint Converter pdf yang sangat kacak dan denok perisian penukaran powerpoint yang dilengkapi dengan fungsi-fungsi untuk memasukkan pdf ke dalam powerpoint dan banyak lagi.Panduan ikuti akan mengarahkan anda menukar pdf kepada powerpoint.

 


pdf to powerpoint converter


Cara Convert PDF untuk PowerPoint dengan PDF Converter PPT


  1. icon. Langkah pertama ialah untuk memasang PDF kepada perisian PowerPoint ke komputer dan berlari. Mengendalikan perisian kemas dan mudah akan dipaparkan di atas.

  1. . Klik Tambah Fail butang untuk memasukkan fail pdf, ia membolehkan pengguna memuatkan beberapa fail, kemudian menyuaikan folder output, atau menyimpan ditukar fail ppt ke folder source.
  2. pdf to powerpoint

  1. . Pada bahagian atas PDF untuk PowerPoint Converter, pilih PowerPointconvert pdf to powerpoint icon, perisian pintar secara automatik akan menukar dari pdf ke fail format powerpoint.

  1. . Klik Tukar butang untuk menyelesaikan menukar pdf kepada ppt. Apabila bar kemajuan pergi ke 100%, anda boleh mempunyai pandangan yang output fail powerpoint.
  2. pdf to ppt

  3. Ini Penukar PDF untuk PowerPoint adalah jauh lebih profesional perisian percuma lain yang boleh mudah menukar ppt dari fail pdf, menetapkan laluan untuk pengguna yang ingin menambah imej, teks dan fail powerpoint, free download Penukar PDF PPT mempunyai keseronokan.