JPG til PDF konverter-Konverter JPG til PDF
Fremragende JPG til PDF konverter til at konvertere jpg til pdf fr
us dk nl ru it se de es in my fr

JPG til PDF konverter

JPG til PDF konverter er et flere funktioner featured jpg til pdf konvertering software, hvilket er nok til at betjene brugere med forskellige output formater og forrygende redigeringsfunktioner. I modsætning til online jpg til pdf program, denne JPG til PDF Converter arbejde som en virtuel printer, kan udskrive flere jpg-filer til pdf.


Konverter flere jpg-billedfiler til en flersidet PDF-fil med JPG til PDF Converter.

  • Konverter JPG til PDF
  • Flere JPG formater filer til PDF
  • Kombiner JPG-filer til én PDF
($26.00)
14.8MB

 

Denne smarte jpg til PDF konvertering software kan kombinere flere jpg-billedfiler til output én PDF fil. Nedenstående guide vil fortælle dig, hvordan du kan tilføje jpg til pdf og hvordan man kan konvertere jpg til pdf.


1.Gratis download JPG til PDF Converter herfra, installere og køre den på Windows XP eller Windows 7. Og kontrollér, at den virtuelle printer er ok, klik på "Start" på venstre bunden af ​​computeren, Start-> Indstillinger-> Printere og faxenheder , skal du sørge for, at OXPDFCreator er klar.


2. Vær opmærksom på, at jpg eller andet billede filer ikke kan trækkes direkte, højreklikke på en jpg-fil for at vælge Udskriv, følg derefter at trykke på næste. Vælg jpg filer ønsker at konvertere til pdf, gør PDFCreator som den aktuelle printer, skal du vælge output style, så er færdig med at indlæse jpg-format.

 

jpg to pdf converter


3. Hvis du ønsker at kombinere filer bare vælge alle jpg og tryk kombinere med højreklik.


4. Lille størrelse af billedet pdf-filer kan gøres med PDF-komprimering. Farver, gråtoner og sort-hvid billeder, kan alle være komprimering med forskellige opløsning.

jpg to pdf

5. Klik derefter på "Opret" knappen for at konvertere jpg til pdf. Alle de fremskridt med at konvertere jpg til pdf vil være færdig inden for få sekunder.


Desuden brugere også kan sætte brugeren og ejeren adgangskode for at forhindre pdf-filer fra trykning og læsning. Gratis download JPG til PDF konverter til at konvertere til PDF fra jpg-filer med det samme.